Rustig en efficiënt werken op onze werkplek in Hoorn?

Werkt u thuis (misschien wel verplicht door het Corona virus)? En wordt u steeds afgeleid door uw omgeving? Dan is het fijn om even rustig en efficiënt door te kunnen werken. Al is het maar een dagdeel of dag in de week. Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze werkplek.

Onze kantoorruimte is gelegen op de eerste etage in onze bedrijfsunit op bedrijventerrein Zevenhuis in Hoorn. De verbouwing ervan is pas afgerond en het kantoor is klaar voor gebruik. In onze kantoorruimte is ruimte om een of twee werkplekken te gebruiken tegen een kleine vergoeding.

twee werkplekken in Hoorn
kantoorruimte Zevenhuis

Omdat wij de kantoorruimte nog niet de gehele week in gebruik hebben is het mogelijk om tegen een vergoeding gebruik te maken van de werkplekken. Hierbij kunt u aangeven of u één werkplek of maximaal twee werkplekken wilt gebruiken. De afstand van 1,5 meter kan ook bij gebruik voor twee personen nog goed gewaarborgd worden.

In ons kantoor krijgt u de beschikking over een ruim bureau en een verstelbare bureaustoel. Ook de belangrijkste kantoorartikelen zijn voorhanden en natuurlijk een goede Wifi verbinding. Verder is er een keuken met o.a. koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en een toilet aanwezig.

keuken

rustig en efficiënt werken

U kunt gebruik maken van een parkeerplaats voor de bedrijfsunit en als u op de fiets komt kan deze binnen neergezet worden.

U kunt een dagdeel of een dag gebruik maken van onze werkplek(ken) tegen een laag tarief.

Ochtend 8.30 – 12.30
Middag 13.00 – 17.00
Dag 8.30 – 17.00

in overleg zijn afwijkingen in de tijden mogelijk

Tarieven per werkplek (incl. btw):
Dagdeel € 17,- (€ 14,05 excl. btw)
Dag € 30,- (€ 24,79 excl. btw)

Mocht u nog vragen hebben of wilt u een werkplek reserveren dan kunt contact opnemen met werkplek@evercleanzwaag.nl

Het is ook mogelijk om de gehele kantoorruimte te huren voor een langere periode. Neemt u ook hiervoor contact op om de mogelijkheden te bespreken.